Deze handleiding laat u zien hoe u de herinneringsfunctionaliteit in Chatway gebruikt.
Wat is de herinneringsfunctionaliteit?
Herinneringen zijn een handige manier om in de toekomst een notitie voor uzelf of uw team in te plannen voor het huidige gesprek. Het kan worden gebruikt om uzelf te herinneren aan een gesprek dat u met uw klant had gepland.
Er wordt dan een herinnering geactiveerd op de geplande datum. Je ontvangt een melding op al je Chatway-apparaten (webapp en mobiele app), met de herinneringsnotitie die je hebt ingediend.
Om een herinnering voor een gesprek aan te maken, klikt u eenvoudig op het kalenderpictogram in het gesprek, zoals in het onderstaande voorbeeld:

Voeg vervolgens uw bericht toe en klik op de knop “Een herinnering instellen”.

Nu kunt u de herinneringsdatum en -tijd selecteren, waarbij u kunt kiezen uit een paar vooraf ingestelde opties of een aangepaste datum en tijd.

Je kunt kiezen tussen 1 uur, 3 uur, 24 uur en 48 uur.
Natuurlijk kunt u een aangepaste tijd toevoegen op basis van uw behoeften – u hoeft alleen maar op “Aangepaste tijd” te klikken en de gewenste tijd te selecteren, waarbij u kunt kiezen uit intervallen van 30 minuten.

Zodra de ingestelde tijd is bereikt, verschijnt het bericht met de herinnering bovenaan uw inbox, zoals:

Belangrijk!: Je ontvangt alleen e-mails voor de herinneringen als je offline bent en je herinnering langer dan 10 minuten niet hebt gelezen.
U kunt nu uw e-mail controleren op een herinneringsmelding. Hoe het eruit zal zien, kun je zien in de onderstaande afbeelding.

En dat is alles! Vergeet niet onze volledige Chatway-kennisbank te raadplegen om er optimaal gebruik van te maken.