In deze handleiding laten we u zien hoe u pushmeldingen voor websitebezoekers inschakelt.
Pushmeldingen voor live bezoekers waarschuwen u in realtime wanneer iemand actief op uw website surft, zodat u op de hoogte blijft van wie er op uw website is. Door deze functie in te schakelen, kunt u ook in realtime een livechat starten met uw websitebezoekers. Zo kunt u met bezoekers communiceren terwijl ze op uw website surfen, ondersteuning bieden of direct vragen beantwoorden. Volg de handleiding voor meer gedetailleerde instructies over hoe u live bezoekers op uw website kunt zien en een chat kunt starten:
https://chatway.app/help/getting-started/how-to-see-live-visitors-on-the-website-and-initiate-a-chat
Dus laten we erin duiken!
Stap 1 : Begin met het openen van het tabblad 'Live bezoekers' en activeer de functie 'Live bezoekers'. Meer informatie over het inschakelen van deze functie vindt u hier.

Stap 2: Klik vervolgens vanuit je Chatway-dashboard op het pictogram 'Instellingen' linksonder boven je Chatway-profielafbeelding.

Stap 3: Kies op de pagina die verschijnt ' Meldingen '.

Stap 3 : Klik vervolgens op de schakelaar om pushmeldingen voor websitebezoekers in te schakelen.

Wanneer dit is ingeschakeld, ziet u nu een extra instelling genaamd 'Vertraging voordat nieuwe live bezoekersmeldingen worden verzonden'

Hiermee kun je instellen hoe snel Chatway je op de hoogte stelt wanneer een nieuwe bezoeker op je website terechtkomt. De standaardinstelling is 1 minuut , maar je kunt kiezen wat het beste werkt voor jouw verkeersniveau.
De vervolgkeuzeopties zijn als volgt:

Om meldingen voor mobiele apps in te stellen, open je het menu van de mobiele app en selecteer je 'Meldingsinstellingen'.


Op dezelfde manier ziet u de extra pop-up 'Vertraging voordat nieuwe live bezoekersmeldingen worden verzonden' ook op uw mobiele apparaat:


Op deze manier kunt u de live bezoekersmelding voor uw mobiele app ook uitstellen.
Dat is alles! Klik op de knop ' Wijzigingen opslaan ' om de wijzigingen toe te passen. Vanaf nu ontvangt u een melding wanneer een gebruiker uw website bezoekt.

Let op: deze functie is alleen beschikbaar met ons Pro-abonnement . Als je momenteel het gratis abonnement hebt, moet je upgraden naar de Pro-versie om deze functie te kunnen gebruiken.