In deze handleiding laten we zien hoe u een gesprek in Chatway kunt verwijderen.
Een gesprek verwijderen is een manier om onnodige gesprekken te verwijderen en een schoon en opgeruimd dashboard te behouden. Door dit te doen kunt u ook ongewenste of storende berichten eruit filteren, zodat agenten hun aandacht kunnen besteden aan het helpen van echte klanten, waardoor de productiviteit en efficiëntie worden vergroot.
Chatway is een product waarmee u met uw klanten kunt communiceren en hun vragen snel kunt beantwoorden via livechat. Bovendien kunt u uw Facebook Messenger naadloos integreren om het beheer van alle klantverzoeken te centraliseren, met meer integraties in de nabije toekomst.
Voel je vrij om onze kennisbankartikelen te verkennen om het potentieel van de Chatway-app hier te maximaliseren.
Laten we nu eens kijken naar de stappen voor het verwijderen van een gesprek.
Stap 1: Open vanuit je Chatway-dashboard het gesprek met de gebruiker die je wilt verwijderen.

Stap 2: Klik op het hamburgermenu-icoon.

Stap 3: Klik op de knop 'Dit gesprek verwijderen' en bevestig de actie.

U kunt dit hier doen via de Chatway mobiele app:

Dat is alles! Vergeet niet onze volledige Chatway-kennisbank te raadplegen om optimaal gebruik te maken van de Chatway-app.