In deze handleiding laten we zien hoe u een contact in Chatway kunt blokkeren.
Het blokkeren van een contact is een effectieve manier om de kwaliteit van interacties te behouden door ongewenste of storende contacten eruit te filteren. Met Chatway kunt u deze spamberichten elimineren, zodat agenten zich kunnen blijven concentreren op het bedienen van echte klanten, waardoor de productiviteit en efficiëntie worden verbeterd.
Installeer de Chatway-app op uw website en communiceer met uw klanten om hun vragen in realtime op te lossen. U kunt zelfs uw Facebook-pagina integreren om alle klantverzoeken op één plek te beheren.
Raadpleeg onze kennisartikelen om het meeste uit de Chatway-app te halen . U vindt ze hier .
Laten we hieronder verder gaan met de stappen voor het blokkeren van een contact!
Stap 1: Open vanuit je Chatway-dashboard het gesprek met de gebruiker die je wilt blokkeren.

Stap 2: Zoek de knop 'Blokkeren' onderaan het gedeelte met bezoekersgegevens (aan de rechterkant).

Stap 3: Door op de knop 'Blokkeren' te klikken, verschijnt er een melding waarmee de bezoeker de Chatway-widget nog steeds kan zien als hij of zij de website via een ander apparaat bezoekt.

Stap 4: Zo ziet het eruit wanneer de gebruiker geblokkeerd is. Je kunt de gebruiker deblokkeren door op de knop 'Deblokkeren' te klikken.

U kunt dit hier doen via de Chatway mobiele app:
